IDEA
CONSTRUCTION

Firma jon qëndron e veçuar në industri me produktin më të mirë që mund të shpërndahej në vend

Kliko

Ndërtim cilësor.

Idea Construction ofron shërbime profesionale të ndërtimit për projekte të ndryshme. Ekipi ynë i përvojshëm dhe i përkushtuar siguron ndërtim cilësor dhe inovativ për nevojat tuaja. Besueshmëria, efikasiteti dhe përqendrimi te detajet janë vlerat që na dallojnë. Jeni të mirëpritur të bashkëpunoni me ne për projektet tuaja të ndërtimit.

...
...

Ndërtim Inovativ.

Ne jemi një kompani moderne dhe vazhdimisht në zhvillim elementi për t'u dalluar është cilesia dhe përsosshmëria.

...

Projekte Cilësore.

Për klientët e saj Idea Construction Sh.p.k. punëson personel të specializuar dhe përdor vetëm produkte që përputhen me rregullat më të rrepta të sigurisë dhe mjedisit.

Ju prezantojmë llojet e banesave

Subscribe per me shum info

Phone


+383 044 111 130
+383 044 980 111